2win800x200

Во Новаци се гради атмосферска канализација

Декември 10, 2018

Општина Новаци започна со изградба на атмосферска канализација во населеното место Новаци во должина од 450 метри .Средства се обезбедени  по договорот за отстапување на  средства од фосилни горива со Министерството за животна средина и просторно планирање.

Деновиве интензивно се  работи на терен за подобрување на условите за живот на граѓаните на населено место Новаци.

 

  kanal1

kanal3

kanal2

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани