2win800x200

Со бехатон плочки реконструирана улица во селото Градешница

Декември 10, 2018

Со бехатон плочки извршена е реконструкција на улица во селото  Градешница, Општина Новаци. Реконструкцијата е  во вкупна должина од 640 метри,а  се одвиваше во две фази со средства обезбедени од Бирото за развој на планските региони во Р. Македонија.

-Ги подобруваме условите за живот на жителите од селото  Градешница како и условите за развој на руралниот туризам, велат од Општина Новаци.

 

  graesnica1

graesnica2

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани