Webp.net gifmaker

Се уредува стопанскиот двор на ЈП„Водовод“

Јуни 01, 2020

 

Се уредува стопанскиот двор на ЈП „Водовод“, со поставување на асфалт на платото пред објектите. Покрај тоа се направи сталажа за сите цевки кои ќе бидат подредени по димензии и по сите стандарди и регулативи. Со ова стопанскиот двор добива сосема нов лик на уреденост , јавното претпријатие ги следи европските стандарди во модернизација на водоводните претпријатија. 

 101693022 726176221487407 2845922695575502848 o

82231228 726176244820738 4374777610949885952 o

101058608 726176171487412 6490864841857695744 o

101713244 726176128154083 7339419932800581632 o

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани