Webp.net gifmaker

Во Битола денес пет новозаболени на возраст од 44 до 77 години

Септември 18, 2020

 

 
Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се потврдени 9 нови случаи на COVID-19:
 
-5 во Битола (лица на возраст од 44 до 77 години, 3 лица даваат податок за контакт со веќе позитивно лице од семејството);
-2 во Кичево (лица на возраст од 56 и 61 година; едно лице дава податок за контакт со позитивно лице);
-2 во Ресен (лица на возраст од 55 и 69 години; двете лица даваат податок за контакт со позитивно лице);
 
Во Д. Хисар денес нема новозаболени лица.
 
Денес се регистрирани 7  оздравени лица (4 од Битола и 3 од Кичево) и едно починато лице од Кичево на возраст од 56 години (лицето почина во ГОБ 8 ми септември- Скопје).
 
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани