Промовирани најдобро дипломираните студенти на УКЛО

Декември 07, 2020

По повод патрониот праник на Битолскиот универизтет онлајн беа промовирани и најдобро дипломираните студенти на УКЛО:

Ивана Кривчевска, Факултет за информатички и комуникациски технологии –Битола, просечна оценка 10,00

Катерина Шулеска, Економски факултет-Прилеп, просечна оценка 10,00

Ивана Ристеска, Педагошки факултет-Битола, 9,97

Марија Наумоска, Технички факултет-Битола, 9,95

Љубица Трајкоска Факултет за биотехнички науки-Битола, 9,90

Ангела Босилковска, Технолошко-технички факултет-Велес, 9,89

Ангела Мицковска, Факултет за безбедност-Скопје, 9,82

Симона Јаковлеска, Факултет за туризам и угостителство-Охрид, просечна оценка 9,42

Викторија Гиноска, Правен факултет,просечна оценка 9,33

Ангелина Огненовска, Ветеринарен факултет, 8,38

Минел Азизоскa, Висока медицинска школа,просечна оценка 8,37.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани