2win800x200

Општина Новаци - хортикултурно и партерно уредување на дворот на градинката "БАМБИ".

Мај 27, 2021

 

Екипа од ЈП "Комунална Хигиена" од Новаци изврши хортикултурно уредување на дворниот простор во детската градинка „Бамби“ во Новаци.
Целта на оваа акција во која свој придонес дадоа и дечињата од поголемата група е поголема естетска вредност, обезбедување на поголема звучна изолација во иднина како и безбеден дворен простор.
Садниците се обезбедени од општина Новаци, а денешната активност на хортикултурно и партерно уредување на дворот на градинката со бехатон плочки е само дел од низата активности од страна на градоначалникот Љубе Кузманоски во насока на подобрување на условите во образовните институции.
Од управата на детската градинка "Бамби" изразија благодарност до градоначалникот на општина Новаци и комуналното претпријатие.

Можно е да е слика од надвор и дрво
Можно е да е слика од 1 лице, дете, стоење, дрво и надвор
 
Можно е да е слика од еден или повеќемина, луѓе кои стојат и надвор
 
Можно е да е слика од дете, стоење, дрво и надвор
 
Можно е да е слика од дете, стоење, дрво и надвор
 
Можно е да е слика од дете, стоење, дрво и надвор
 
Можно е да е слика од надвор и дрво
Можно е да е слика од brick wall и надвор
Можно е да е слика од надвор
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани