2win800x200

Милевски-Обезбедивме средства во висина од 6,5 милиони денари за изградба на Uphill и Downhill патеки кај Смолево

Јули 25, 2022
Го остваруваме ветувањето!
 Одобривме средства во висина од 6,5 милиони денари, за изградба на Uphill и Downhill патеки кај Смолево, по барање на спортскиот клуб "Екстрим Бајк" од Битола.
 Ќе направиме стази по светски стандарди на кои ќе може да се реализираат меѓународни натпревари.
 Битола ја правиме привлечна и конкурентна дестинација, со нови адреналински содржини, објави министерот за локална самоуправа Горан  Милевски.
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани