2win800x200

Мајката на министерката Бисера Костадиновска ја нападна новинарката Анета Блажевска

Април 19, 2024

Мајката на министерката Бисера Костадиновска-Стојчевска, Искра Гудовска Костадиновска, си дозволи со навредливи зборови да го нападне порталот Апла.мк и новинарката Анета Блажевска, откако во медиумот беше објавен текст со фотографија од нејзината ќерка. Мајката на министерката ги нападна и читатели на порталот и оние кои коментирале на текстот „Министерката потклекна пред гласачите“. На мајката на министерката Костадиновска-Стојчевска очигледно и пречи одредена критика од медиумите за нејзината ќерка  и си дозволува непримерно да ја коментира работата на новинарите. 

Денеска новинарката Блажевска доби известување дека министерката Костадиновска -Стојчевска се жалела на нејзиното пишување и до Советот на етика во медиумите. 

 теср

 

 

 

 https://apla.mk/direktno/item/14779-ministerkata-potklekna-pred-glasachite-ili-pred-liderot  

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани