И коњот без сообраќајна култура

Јуни 20, 2019

Вистинска опасност за сообраќајот преставуваат запрежните коли кои ги има се повеќе по битолските улици, особено оние чии сопственици се собирачи на пластика. Па така и утрово запрежна кола се движеше во спротивната колана на улицата „Партизанска“ за да во еден момент сврти во еднонасочна улица „Север и Југ“, повторно во спротивна насока.

zaprega 1

zaprega 2

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани