Webp.net gifmaker

Новозаболениот е на 29 годишна возраст, не дава податок за контакт со позитивно лице

Август 27, 2020

 

 
Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се потврдени 3 нови случаи на COVID-19:
 
- 1 во Битола (лице на возраст од 29 години);
- 2 во Кичево (лица на возраст од 31 година). 
 
Горенаведените лица не даваат податок за контакт со позитивно лице.
 
Во Ресен и Д.Хисар денес нема новорегистрирани лицa
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани