После 40 години градинката "Вангел Мајорот" е целосно обновена и набавен е нов мебел

Септември 10, 2021

Обновата на повеќето детски градинки низ Битола се случува за првпат по повеќе децении. Така е и со градинката Вангел Мајорот,  клон на ЈОУДГ "Естреја Овадија Мара", каде после 40 години набавен е нов мебел,  откако претходно е поставен нов покрив на градинката, комплетно молерисан објектот и темелно лакиран паркет, исто така после 4 децении

 Досега во сите објекти на ЈОУДГ "Естреја Овадија Мара" се вложени над 300 илјади евра

 FB IMG 1631311377854

FB IMG 1631311364893

FB IMG 1631311360228

FB IMG 1631311357002

FB IMG 1631311354123

FB IMG 1631311347359

FB IMG 1631311344931

FB IMG 1631311340180

FB IMG 1631311337786

FB IMG 1631311335237

FB IMG 1631311323993

FB IMG 1631311329166

FB IMG 1631311326704

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани