2win800x200

Горан Илиќ -Со членството во НАТО, Македонија ги бетонира и ги гарантира своите безбедносни предизвици и ризици

Октомври 19, 2018

-Со самото членство во НАТО, дефинитивно Република Македонија ги бетонира и ги гарантира своите безбедносни предизвици и безбедносни ризици, рече деканот на Правниот факултет во Кичево професорот Горан Илиќ, на меѓународната научна конференцијата  „Безбедносни,политички и правни предизвици на современиот свет“што вечерва се одржува во Битола, одговарајќи на прашањето како ги оценува безбедносните предизвици на државата во овој момент.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани