Соопштенија

ЈП „Пазари„- Битола  на сите граѓани  им ги  честита  Новогодишните и Божиќните празници со желби за добро здравје, среќа и успех во Новата 2019 година 
ФОД ДООЕЛ - Новаци  на сите граѓани  им ги  честита  Новогодишните и Божиќните празници со желби за добро здравје, среќа и успех во Новата 2019 година 
ЈП „Комуналец„- Битола  на сите граѓани  им ги  честита  Новогодишните и Божиќните празници со желби за добро здравје, среќа и успех во Новата 2019 година 
ЈП „Водовод„- Битола  на сите граѓани  им ги  честита  Новогодишните и Божиќните празници со желби за добро здравје, среќа и успех во Новата 2019 година 
Општина Новаци  и градоначалникот Љубе Кузмановски на сите граѓани и  им ги  честитаат    Новогодишните празници со желби за добро здравје, среќа и успех во Новата 2019 година 
Електрани на Македонија Подружница РЕК Битола  на сите граѓани  им ги  честитаат  Новогодишните празници со желби за добро здравје, среќа и успех во Новата 2019 година 
Вработените од Јавното претпријатие „Стрежево“ од Битола на сите граѓани  им ги  честитаат  Новогодишните празници со желби за добро здравје, среќа и успех во Новата 2019 година 
Со цел да се избегнат ситуациите од минатите години кога дел од пензионерите го имаа платено огревното дрво, а го добиваа со доцнење, Здружението на пензионери од Битола со нова…
Здружението на пензионери од Битола им соопштува на своите членови – корисници на старосна, семејна и воена пензија дека започнува упис на млечни производи:   1.Кравји кашкавал штека (околу 3.0…
Вработените од Јавното претпријатие „Стрежево“ од Битола на своите сограѓани им го честитаат празникот 8 Декември, Денот посветен на Свети Климент Охридски кога се слави делото на овој оригинален писател…
 Ве известуваме дека на ден 25.11. 2018 година (недела) од 10-17 часот поради реконструкција на водоводна мрежа, работи на  регионален цевковод,ќе има прекин на водоснабдувањето во селата:  Кравари, Оптичари, Породин,  Егри, Кременица,…
Ве известуваме дека на ден 11.11. 2018 година (недела) од 10-16 часот поради реконструкција на водоводна мрежа,  работи на  регионален цевковод,   ќе има прекин на  водоснабдувањето во селата: Кравари, Оптичари,  Егри,…
  Врз основа на Основниот договор за изработка на колектор за фекални отпадни води за Бегова чешма ( од Шумски фенери до Шаторот) кој го има склучено КЈП „Нискоградба“ Битола…
Соопштение од ЈКП „Водовод“ Ве известуваме дека на ден 07.11. 2018 година (среда) од 09-14 часот поради реконструкција на водоводна мрежа,   работи на  регионален  цевковод од средна зона, ќе има…
ЕЛЕМ и РЕК „Битола“ на своите вработени и сите граѓани на Битола им го честитаат 4-ти Ноември, Денот на ослободувањето на Битола.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани