2win800x200

Вработените од „Карпатија“ во хумана акција за дарување на крв

Септември 20, 2023
„Карпатија“ агенцијата за првитано обезбедување од Битола, во соработка ОО Црвен Крст- Битола и Институтот за трансфузиона медицина успешно реализираа крводарителска акција.
„Чувството дека сте спасиле нечиј живот, кое на секој кој дарувал крв му е добро познато, е непроценливо, и тоа е всушност главниот мотив за организирање на ваква акција.“, порачаа од „Карпатија“.   
Можно е да е слика од 5 луѓе
Можно е да е слика од 1 лице и болница
Можно е да е слика од 2 луѓе, болница и текст
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани