КОЊАНОВСКИ-ЗИМСКАТА СЛУЖБА РАБОТИ НА ТЕРЕН

Ноември 25, 2023

Попладнево, заедно со моите соработници, излеговме на терен, со цел согледување на функционирањето на Зимската служба. Првите врнежи од снег ги дочекавме целосно подготвени, така што екипите на јавните претпријатија со целата расположлива механизација, работат на расчистување на улиците, а обезбедени се доволни количини на сол и ризла за постапување согласно потребите, временските услови и според Програмата за Зимска служба за сезоната 2023/2024. После расчистувањето на улиците од прв приоритет, ќе се пристапи на расчистување на улиците од втор приоритет, а се интервенира и на патиштата до руралните места, објави градоначалникот Тои Коњановски .

Можно е да е слика од 1 лице, плуг за снег и складиште за дрвена граѓа

Можно е да е слика од плуг за снег и пат

Можно е да е слика од 2 луѓе

Можно е да е слика од 2 луѓе, плуг за снег, трамвај, пат, улица и текст

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани