2win800x200

Горната гимназија го одбележува патрониот празник - утре, 28 мај во 19 и 30 часот на платото пред Офицерски дом-КИЦ Битола

Мај 27, 2024

Утре 28 мај Гимназијата СОУ „Јосип Броз- Тито“ Битола со свеченост ќе го одбележи патрониот празник. Настанот е најавен за во 19 и 30 часот пред платото на Офицерскиот дом -КИЦ Битола. 

-Гимназијата СОУ „Јосип Броз- Тито“ Битола оваа година низ низа воннаставни активности ќе го одбележи патрониот празник – Денот на младоста.

Воедно оваа година 2024 година, Гимназијата одбележа 79 години настава на македонски јазик, следната година ќе се одбележува големиот 80 годишен јубилеј, изјави

м-р Лидија Споа, директор на Гимназијата. 

.

Во прилог ви ја доставуваме и програмата за одбележување на патрониот празник на Гимназијата.мкмкмкмкмк 511x600

нла 462x600

 

                                                                                                   

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани