2win800x200

Александар Касапов, советник од ЛДП

-Сите ние ја браниме Македонија. Каде бевте вие во 2001 година? Ете ја мојата воена книшка, бев на првата борбена линија да ја бранам Македонија. И што сте поголеми патриоти вие што излегувате во 18 часот на протестите на Тврдокорните, од мене?

И да ве прашам дали ја осудувате лустрацијата на Славко Јанески, кој го напиша првиот весник на македонски јазик „Пионер“’? Ако сте за македонскиот јазик, ќе ја осудите таа лустрација и говорите за џуџето од Небрегово, за џуџето од Велес, бидејќи нели се залагате за заштита на македонскиот јазик.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани