2win800x200

Лидија Споа в.д.директорка на Гимназијата „Јосип Броз- Тито“

Август 12, 2022

За в.д директор на СОУ Гимназија „Јосип Броз Тито“ е назначена м-р Лидија Споа, дипломиран психолог, магистер по клиничка и советодавна психологија, вработена во училиштето. Лидија Споа, доаѓа на местото на директорката Фани Наумовска, која од директорската позиција, поднесе оставка на 10.08.2022, соопштија од Општина Битола 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани