2win800x200

(видео) Гори покривот на дуќан во старата битолска чаршија, интервенираат три протовпожарни возила

Септември 09, 2019

Пламени јазици ја голтаат покривната конструкција на дуќан во старата битолска чаршија. Густ чад се издига од објектот, а огнот им се заканува и на соседните објекти. Сопствениците се вознемирани, некои се качени на чатија,  а три екипи пожарникари интервенираат со три возила.

Станува збор за објект кој е во уличката наспроти дрвеното мовче, кој е реновиран пред неколку години, а дуќанот е за детска облека. 

2тони

позар 1

позар 2

позар 3

 received 385313285469304

{YouTube}https://youtu.be/aPUJwAkyBB0{/YouTube}

 

 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани