Webp.net gifmaker

Политиката за мене е предизвик да покажам дека секогаш може подобро, вели Коњановски во интервју за Апла.мк

Октомври 11, 2021

Денот го започнувам... со чаша цеден лимон и топло Нес-кафе.

Најголемата моја доблест е... искреност и верба во луѓето.

Навика што сакам да ја променам е... знам да се замуабетам подолго од потребното.

Највредното нешто во мојот живот е... семејството.

Мое најголемо достигнување е... да останам смирен, разумен и да изнајдам решение во најтешките ситуации.

Во Битола најмногу ме нервира... нечистотијата и хаосот во сообраќајот.

Во Битола никогаш не би променил... еснафските навики и навиката да се пие кафе на Широк Сокак.

Мојата најважна животна лекција е... за се има решение кога се работи со љубов.

Битола за мене е...најубавиот град на светот.

тони 2

Политиката за мене е ....предизвик и можност да покажам дека секогаш може подобро.

Градоначалничката функција ќе ми даде моќ за... да ги променам работите.

Ако згрешам дури сум градоначалник ќе ...знам да се извинам, да се коригирам...

Кога ме поствауваат незгодни прашања јас...да останам смирен.

Почитувам туѓо мислење кога...е добронамерно, конструктивно, критичко, дава добра идеја...

Парите за мене се...само средство за задоволување на основните потреби за живот.

Кога работам под притисок јас...сум уште подобар.

Кога ќе се преработам јас...знам да свртам еден круг на Широк Сокак.

Лицемиерие за мене е...да ги гледаш луѓето во очи и да ги лажеш.

Лакомост за мене е...несвојствена.

Се опуштам така што...ќе изгледам добар филм.тони 44...

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани