Полицијата ги посети дечињата во градинките

Мај 07, 2021

По Повод 7 мај, Денот на полицијата претставници на СВР Битола ги посетија дечињата од детските градинки „Мајски цвет“ и „Коца Василева“ во Битола. Средбата се одржа на отворено во дворот на градинките со почитување на сите мерки за заштита од ковид-19. Дечињата имаа можност да слушнат за предизвикот што значи да се биде полицаец, како и да се запознаат со полициските возила мотор и полициско комбе. Дечињата пак подготвија изложба со цртежи посеветенини работата на полицијата.

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани