2win800x200

Благоја Куновски –Доре, директор на фестивалот „Браќа Манаки“

-Низ тешки сцили и харидби поминувавме, низ непријатни,валкани игри и недостоинствени моменти, но свесни дека обавуваме благородна мисија не се откажавме туку го подготвувме фестивалот. Парите,велат, се отепувачка.

Искушувачки е, но ние се навикнавме на таков буџет. Не ни влегоа спонзори, се направи некоја стратегија на игри од типот да му умре на комшијата.... Дополнително дознавате дека има валкани игри кои не се достоинствени за манифестацијата. Мислам дека на таа катарза што ја поминавме резулатат е и овој чај од нане што го пијам поради тие нервози.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани