Webp.net gifmaker

Крфица

Пишува: Александар Литовски
  Некои луѓе се иритираат кога ќе слушнат лаги, други се навредени, трети веднаш прекинуваат одредени односи, а четврти како да имаат завеса пред очите веруваат на се што ќе…
Пишува: Александар Литовски
пишува: д-р Александар Литовски
Пишува: д-р Александар Литовски
Пишува: д-р Александар Литовски, историчар
Пишува: д-р Александар Литовски, историчар
Вие не сте вашето минато, Вие не сте она што ви се случило, Вие не сте вашето однесување, Вие не сте вашите порази и триумфи. Вие сте она што сте…
Многу е интересно кој се денес милува да се грижи за културните вредности и да биде локал патриот. Родениот град се сака со дела, со борба, со вложување, а не…

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани