Директно

Меѓусебната почит на актерскиот колектив која се негувала со години, а не попуштала дури и пред невкусните шеги од битолскиот ансамбл направи големо семејство.

„Ме прашуваат како е да се живее 30 години со дијабетес тип 1, а јас им велам нормално како и сите останати луѓе, само што јас успеав да наметнам строга дисциплина во исхраната и контрола на стресот зашто стресот е најголемиот непријател на дијабетесот.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани