2win800x200

Ифрит

За непочитување на здравствените протоколи и во угостителски објект во Битола,  поднесена е  кривична пријава, а прекршочна за пречекорување на работното време на еден локал.  Државниот пазарен инспекторат ќе продолжи…
    Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се потврдени 8 нови случаи на COVID-19:
Во заедничка акција на концесионерот ЈП "Стрежево" со Државната риболовна контрола на Македонскара риболовна федерација, поднесени се повеќе пријави за незаконски риболов на акумулацијата "Стрежево"
  Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се потврдени 7 нови случаи на COVID-19 
Битолчани, посебно во летните месеци, немаат мир од несовесни млади моторџии кои дивеат по улиците низ градот. На главните сообраќајници има ноќни трки па се создава неподнослива бука од која…
    Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се потврдени 3 нови случаи на COVID-19:   - 1 во Битола (лице на возраст од 29 години);…

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани