Директно

 Претставници на ОО на Сојуз на борци-Битола, Сојуз на борци-Прилеп, Градоначалникот на Општина Битола,  Тони Коњановски и претставници на Државен архив-Одделение-Битола, денеска положија цвеќе и се поклонија пред споменикот во село Ореово по повод херојската смрт на шестмина партизани од партизанскуот одред Пелистер.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани