Директно

ИНТЕГРАЛЕН ТЕКСТ ОД ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈАТА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТОНИ КОЊАНОВСКИ

Граѓаните да не наседнуваат на лаги, полицијата ја гарантира безбедноста на граѓаните.     

Десетина  пожари за само 3 часа гореа на различни локации низ населбата Стрелиште во  Битола, а од противпожарната единица велат дека сите се подметнати.

Еден од пожарите серизоно се доближи до куќите во Стрелиште и во непосредна близна на подрчаното улилиште, каде има и градинка, но пожарникарите го спасија објектот. 

На територијалната противпожарна единица  за справување со пожарите им помогна и дождот што околу 17 часот ја зафати Битола

За време на праксата лично се уверив дека СН Осигурителен брокер како општетсвено одговорна компанија го почитува потенцијалот на младитеСекојдневно учам многу работи, методи, стекнувам нови знаења кои понатаму ќе значат многу во идниот кариерен развој. Сфатив што значи самостојност во работата, но и тимска работа, вели практикантот Дарко Филевски.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани